Univers de copil

A+ R A-


Horoscopul dragostei pentru luna mai 2014 

Horoscopul dragostei pentru luna mai 2014Afla horoscopul dragostei pentru luna mai 2014 pentru toate zodiile. Afla ce va prezic astrele pe plan sentimental.

Horoscop Berbec mai 2014 - Dragoste

Se anunta o luna speciala pe plan sentimental pentru Berbeci. Intrarea planetei Venus in Berbec pe data de 3 mai 2014, unde va ramane pana pe data de 29 mai va aduce mai multa afectiune in viata Berbecilor. Veti simti nevoia sa acordati mai multa atentie vestimentatiei, sa fiti mai eleganti si mai pedanti decat de obicei. Veti atrage ca un magnet privirile celorlalti. In viata de cuplu va urma o perioada de armonie afectiva. Pentru cei singuri se inmultesc oportunitatile de a intalni un potential partener. Intr-un fel chemati iubirea sa vina la voi si atunci cand va veti astepta mai putin ea va aparea.

 

Horoscop Taur mai 2014 - Dragoste

Luna mai 2014 aduce pentru nativii taur numeroase motive de satisfactii, desi nu promite mari impliniri pe plan sentimental. O influenta rece si restrictiva apare din partea lui Saturn. Beneficii nu apar nici din partea lui Marte, stapanul casei cuplului Taurilor, caci se afla intr-o situatie delicata. De asemenea, vesti bune nu aduce nici Venus, deoarece traverseaza o zona misterioasa, inchisa si introvertita. In majoritatea cazurilor, lucrurile se petrec la nivel mental, psihic, nicidecum faptic. Pot sa apara momente de singuratate, deceptie, renuntare, sacrificiu. Preferati sa va inchideti in sine si nu doriti sa va deschideti relational, evitand sa va exprimati sentimentele. In aceasta perioada par sa fie favorizate iubirile secrete, misterioase.

 

Horoscop Gemeni mai 2014 - Dragoste

In luna mai 2014 nativii Gemeni par sa fie atrasi mai mult de lucrurile de natura practica, mai putin de lucrurile de natura amoroasa. Tranzitul lui Mercur pare sa fie favorabil pentru multe aspecte ale vietii personale, dar nu cel romantic. Situatia si relatia actuala e placuta cat timp exista interese comune, desi par sa opereze mai mult la nivel rational, oarecum superficial. E o perioada incarcata de emotii, sufletul va este rascolit, dar va distrati si radeti alaturi de perechea dvs. Aveti ocazia sa participati la petreceri cu prietenii ori actiuni de grup, prilej cu care se poate infiripa o idila.

 

Horoscop Rac mai 2014 - Dragoste

Situatia pe plan sentimental pare destul de stabila pentru nativii Rac in luna mai 2014. Totusi, nu vor lipsi unele tensiuni, manifestate in urma unor viziuni diferite asupra unor lucruri. Parca este greu sa negociati si sa gasiti o solutie acceptabila pentru amandoi. Simtiti ca nu capatati suficienta atentie, ca nu sunteti intelesi. Lasati putin garda jos si incercati sa ajungeti la un punct comun. Nu ridicati prea sus stacheta, nu emitenti mari pretentii. Tratati lucrurile mai relaxat si cu mai mult umor. In acest fel veti avea mai mult de castigat.

 

Horoscop Leu mai 2014 - Dragoste

Se pare ca luna mai 2014 aduce o lume inedita, caci dragostea va influenteaza gandirea si conceptiile. Aveti sansa de a explora orizonturi si dimensiuni noi, nebanuite. Alaturi de persoana de alaturi ajungeti sa descoperiti o lume noua. Sunt favorizate calatoriile cu tenta romantica, se infiripa relatii la distanta. Aveti o mare nevoie de intimitate, astfel ca nu aveti aceeasi expansiune si chef de vorba cu oricine despre sentimentele personale. Va place sa socializati, sa fiti remarcati in public, dar sunteti mai precauti cand vine vorba de viata de cuplu. Preferati, mai degraba, sa va tineti perechea departe de privirile indiscrete.   

 

Horoscop Fecioara mai 2014 - Dragoste

Se anunta o luna mai 2014 excelenta, gratie prezentei lui Jupiter, stapanul casei cuplului Fecioarei, in cea mai norocoasa zona a horoscopului Fecioarei. Grijile dispar parca ca prin farmec si va bucurati din plin de seninatate, bucurii, impliniri, emotii si romantism. Sentimentele devin tot mai vizibile si mai nuantate, aveti parte de trairi din cele mai profunde, iar atentia vi se indreapta spre aspectele psihologice ale relatiei, catre latura sa misterioasa, ce necesita descifrata. Nu in ultimul rand, e de mentionat faptul ca iubirea va poate stimula instincul financiar, iar aceste planuri pot interfera.

 

Horoscop Balanta mai 2014 - Dragoste

Se anunta o luna plina de tandrete, iubire, placere si armonie, gratie intrarii lui Venus in casa cuplului Balantei. Se pare ca prezenta lui Venus are cea mai fericita configuratie. Asadar, se accentueaza nevoia de tandrete, se amplifica nevoia de afectiune, creste inclinatia de a fi seducator si sarmant. E o luna cand poti cuceri si seduce. Daca nu esti intr-o relatie, ai mari sanse sa o gasesti, iar daca esti intr-o relatie incercati sa o faceti mai vesela, mai placuta si mai armonioasa. Situatii neasteptate pot sa apara pe la mijlocul lunii mai 2014, deci fiti cu bagare de seama.

 

Horoscop Scorpion mai 2014 - Dragoste

Viata amoroasa si familia vor fi planuri foarte importante pentru nativii Scorpion in luna mai 2014. Tranzitul Soarelui pe casa cuplului Scorpionului creste nevoia Scorpionilor de a fi impreuna cu cineva, de a darui si primi afectiune, de a comunica si imbunatati viata de cuplu. Veti fi mult mai atenti la partener, ii veti acorda mai multa consideratie. Comunicarea va fi si ea la cote inalte precum si cooperarea cu cei din jurul vostru. Toate acestea sunt facilitate de prezenta lui Venus. Pentru cei singuri sunt mari sanse ca in partea a doua a lunii sa intalneasca pe cineva la locul de munca sau cu “ajutorul” prietenilor de la locul de munca.

 

Horoscop Sagetator mai 2014 - Dragoste

Pentru nativii Sagetator se anunta o luna mai 2014 incendiara din punct de vedere sentimental. Prezenta lui Venus care traverseaza casa iubirii Sagetatorilor ii face pe acestia deosebit de atractivi, dornici de iubire si de aventura. Vorbim de dragoste, distractii si sex la maxim. Sagetatorii vor trai cu intensitate tot ceea ce Venus le va aduce pe plan sentimental. Sex-appelul lor debordant va atrage ca un magnet privirile celor din jur. Nu sunt excluse niste aventurile nascute doar din pura pasiune, fara responsabilitati si planuri pe termen lung. Comunicarea cu partenerul de cuplu va fi influentata de planeta Mercur. Aveti grija cum actionati ca nu cumva sa va ardeti cu focul!

 

Horoscop Capricorn mai 2014 - Dragoste

In luna mai 2014 nativii Capricorn vor simti nevoia de liniste, stabilitate emotionala, echilibru familial. Va doriti o relatie care sa va ofere certitudini, asa incat, cei care se afla intr-un cuplu vor incerca sa clarifice anumite probleme, sa gaseasca solutii pentru ca relatia sa devina mai armoniosa. Pe cei singuri este posibil sa ii bantuie trecutul. Vor simti nostalgia unei iubiri trecute si neimplinite. Este posibil chiar sa puneti mana pe telefon si sa o/il sunati.

 

Horoscop Varsator mai 2014 - Dragoste

Se anunta o luna mai 2014 destul de linistita, mai ales in prima saptamana. Se pare ca Soarele, stapanul casei cuplului Varsatorului, indeamna – prin pozitia sa – spre o viata intima si mai retrasa fata de ochii lumii. Accentul cade pe sentiment, emotie, familie si casa. Beneficii apar si prin tranzitul lui Mercur in casa dragostei, incepand cu data de 7 mai. Atmosfera se invioreaza, prindeti parca elan si manifestati tendinte spre flirt, atitudine jucausa, fiind deschisi provocarilor si comunicarii. Spre finalul lunii lucrurile converg spre aventura, senzualitate, romantism si pasiune, caci Soarele intra in casa dragostei Varsatorului.

 

Horoscop Pesti mai 2014 - Dragoste

Mai 2014 pare sa fie o luna stabila, cu manifestari mai degraba casnice, bazate pe confort, siguranta si afectiune. Sunteti mult mai calmi, astfel ca nu sunteti inclinati spre pasiuni zbuciumate, nici nu va agitati prea mult si nici nu va implicati in activitati care implica riscuri mari. Perechea ta pare sa fie un bun asociat de afaceri si impreuna stabiliti ce achizitii trebuie sa faceti, ce planuri financiare aveti, cum puteti administra banii, cum puteti obtine castig, etc. Daca sunteti in cautarea unui partener, sunteti atrasi spre cei ce va vor asigura bunastare si securitate.


Articole asemanatoare relatate:
Articole asemanatoare mai noi:
Articole asemanatoare mai vechi:

Mos Ion Roata si Cuza Voda

Mos Ion Roata si Cuza Voda

Moş Ion Roată şi Cuza-Vodă   Între ţăranii fruntaşi care au luat parte, împreună cu boierii, cu episcopii şi cu mitropolitul ţării la Divanul ad-hoc din Moldova, în 1857, era şi moş...

Refugiile unei vieti neimplini…

Refugiile unei vieti neimplinite in familie

Refugiile unei vieti neimplinite in familie Stresul informational si tensional la care este supus un om obisnuit, casatorit (de obicei parinte), in conditiile unui trai a carui precaritate materiala este o...

Ghicitori despre flori

Ghicitori despre flori

Ghicitori despre flori   Găsim flori peste tot. Ele ne înconjoară şi ne încântă prin frumuseţea, gingăşia, coloritul şi parfumul lor. Florile sunt simboluri ale naturii, cu o semnificaţie aparte pentru fiecare...

Poezie Lupul si mielul

Poezie Lupul si mielul

Poezie - Lupul si mielul   Va oferim spre lectura poezia “Lupul si mielul” scrisa de Kemeny Janos, in traducerea lui Ion Horea.   Zic lupul: - Hau, hau, hau, Pielea mielului O vreau! Mielul zice: - Me-e-e, Ba...

Iedul meu Nicolae Ariesescu

Iedul meu Nicolae Ariesescu

Iedul meu - Nicolae Ariesescu   E un puf ca de ninsoare, Ca un mugure, subtire, Si-are, asa, doua cornite Fragede ca doua fire.