Univers de copil

A+ R A-


Mesaje si felicitari de Anul Nou si Revelion 2017

Anul 2017 bate la usa. Speram sa fie mai bun decat 2016, presarat cu noroc, buna-dispozitie, armonie, fericire, implinire, bucurie, belsug si sanatate. Intr-un asemenea moment, nu uitati sa transmiteti rudelor, prietenilor, cunostintelor si colegilor dvs. mesaje si felicitari de Anul Nou si Revelion 2017. Iata cateva mesaje si felicitari pe care le puteti intrebuinta in acest sens. La multi ani 2017!


La multi ani cu sanatate,

Sa va dea Domnul de toate.

Sa aveti belsug in casa,

Tot ce va doriti pe masa.

Sa primiti doar vesti de bine,

In Noul An care vine!

La anul si la multi ani 2017!

Sa aveti parte in anul care tocmai sta sa inceapa, 2017, doar de veselie cat cuprinde, bucurie fara margini, sanatate cat cuprinde, pace in suflet si in gand, credinta in bine si armonie deplina. La multi ani si Revelion 2017 de vis!

Noul An 2017 soseste. Sa ne deschidem sufletul, sa privim cu optimism in viitor si sa-l sarbatorim asa cum se cuvine. La multi ani fericiti si distractie placuta de Revelion 2017!

Noul An sa presare in calea dvs. numai pace, bucurii, sanatate cat cuprinde, fericire si belsug. La multi ani si petrecere frumoasa de Revelion 2017!

Sufletul voastru sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa va primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa va urmeze pretutindeni. Anul ce a venit sa va ajute sa descoperiti minunea unei vieti implinite. La multi ani 2017!

Ganduri bune fug spre voi,

Sanatate si noroc,

Un An Nou de poveste,

La multi ani si fericire!

Un Revelion de basm,

Sanatate si multi bani!

An nou fericit!

La multi ani 2017!


Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. Un An Nou 2017 exceptional si inedit! La multi ani!

Noul An 2017 sa va gaseasca in armonie, fericire, implinire, iar visele sa prinda viata. Casa sa va fie plina de bucate, dragoste pe saturate si bucurii fara margini. La multi ani!


Anul Nou 2017 tocmai incepe. Sa aveti parte numai de bucurii si impliniri nenumarate, sanatate din belsug si noroc cu carul. La multi ani frumosi si petrecere frumoasa de Revelion!

Ganditi-va la trecerea dintre ani ca la o poarta. Puteti sa treceti prin aceasta poarta in noul an si sa luati cu voi doar lucrurile si gandurile bune. Petreceti alaturi de cei dragi de Revelion. An Nou Fericit 2017!


Articole asemanatoare relatate:
Articole asemanatoare mai noi:
Articole asemanatoare mai vechi:

Comorile

Comorile

Comorile In jurul descoperirilor de comori s-au scris multe lucruri adevarate si mai multa literatura fantastica. Subiectul original sau imaginat are intotdeauna un continut misterior si aventuros. Nu exista ruina de castel...

Mesaje si smsuri de Halloween …

Mesaje si smsuri de Halloween in versuri

Mesaje si sms-uri de Halloween in versuri   Halloweenul este un bun prilej de distractie, de farse. Este o noapte a tenebrelor si a monstrilor. Puteti trimite prietenilor si rudelor diverse urari,...

Ghirlande pentru pomul de Crac…

Ghirlande pentru pomul de Craciun

Ghirlande pentru pomul de Craciun   Decorarea bradului este una din bucuriile Craciunului. Impodobeste bradul de Craciun in mod original, intr-un mod ce poate fi realizat chiar de catre copii.

Pastele catolic 2015

Pastele catolic 2015

Pastele catolic 2015   Pastele catolic este celebrat pe 5 aprilie 2015. Cu aceasta ocazie, multi credinciosi vor spune in seara de sambata spre duminica “Hristos a inviat!”. Sambata seara, catolicii vor...

Cum sa comunici cu pisica ta

Cum sa comunici cu pisica ta

Cum sa comunici cu pisica ta Micuta ta felina, pisica ta, vorbeste tot timpul, iar “miau” nu este singura modalitate prin care comunica. Pisica ta toarce, maraie, sasaie, da din coada...