Univers de copil

A+ R A-


Mesaje de Paste

 

Sarbatoarea de Pasti este un moment de bucurie pentru toti oamenii. Ne bucuram ca Domnul Iisus Hristos a inviat si ne-a aratat bunatatea Sa nemasurata. Ce alt prilej mai minunat sa transmitem celor dragi gandurile noastre bune prin mesaje de Paste? Sarbatori pascale binecuvantate!

 

Astazi celor morti li s-a dat inviere, astazi intregii lumi s-a vestit mantuirea, astazi oile cele ratacite sa se intoarca la Pastor. Hristos a inviat!

 

Aceasta este ziua pe care a facut-o Domnul sa ne bucuram si sa ne veselim intru dansa. Hristos a inviat!

 

Aleasa dintre toate zilele, Pastele este Praznic al praznicelor si Sarbatoare a sarbatorilor, in care Hristos a inviat din mormant, iadul pradandu-l si pe oameni inviindu-i. Hristos a inviat, moartea a calcat, oameni, veseliti-va!

 

Astazi fii intelegator, fii alaturi de cei dragi, fii cel care le iarta pe toate, fii in sentimentul Pastelui. Hristos a inviat!

 

Astazi s-a gonit furtuna cea intunecata a pacatului si oamenii cei noi ai bisericii sarbatoresc. Toate cele vechi noi s-au facut, astazi cerul s-a deschis. Hristos a inviat!

 

Astazi, oameni ai lui Dumnezeu, sa va liberati de intristare, bucurati-va toti cu bucurie negraita. Hristos a inviat!

 

Caldura in suflet, familie reunita, sentimente impartasite, satisfactie maxima si bafta la ciocnit...oua! Hristos a inviat!

 

Cerurile cu intelepciune sa se veseleasca, iar pamantul sa se bucure, sa praznuiasca toata lumea, cea vazuta si cea nevazuta, invierea lui Hristos!

 

Cu adevarat sfanta si luminoasa este aceasta mantuitoare noapte, cu adevarat sarbatoare a sarbatorilor este aceasta numita si Sfanta zi. Hristos a inviat!

 

Dumnezeul nostru Iisus Hristos a fost biciuit si rastignit cu cruzime si rautate de niste fiinte pe care ii numim oameni... Sper ca aceasta sa fie o lectie de viata pentru noi si pentru ceilalti oameni.

 

Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet Liniste si Pace si Fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a inviat !

 

Fie ca ingerii sa te protejeze, Dumnezeu sa fie in jurul tau si Iisus sa te binecuvanteze intotdeauna. Paste fericit!

 

Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa iti aduca tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, Bunul Iisus prin jertfa lui sa-ti fie alaturi toata viata, mereu viu in sufletul fiecaruia si astfel vom trai vesnic! Hristos a inviat!

 

Fie ca spiritul Sfant al Sarbatorilor de Pasti sa va lumineze sufletele si casele! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ocroteasca!

 

Gaseste calea spre daruire, iertare, intelegere... Cauta sa fii mai bun, sa fii aproape cu sufletul de cei care-ti sunt si prieteni, si dusmani. Hristos a inviat!

 

Hristos a inviat! Iubirea Sa pentru oameni trezeste natura la viata si ne aduce primavara in priviri si bucuria in suflet.

 

Iisus a fost un crin printre spini, iar tu prin dragostea lui ai devenit un crin printre crini. Hristos a inviat!

 

In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna... Hristos a inviat!

 

Ingerii astazi canta in ceruri Invierea lui Hristos din morti si noi pe pamant ne invrednicim, cu inima curata, sa il slavim si cu bucurie sa il preamarim. Paste fericit!

 

Invierea Domnului sa va aduca armonie in casa si in gand, impacare si regasirea intelepciunii in sanul familiei. Hristos a inviat!

 

Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucurandu-va de minumea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos!

 

Mantuitorul a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi vrem cruci de aur si inimi de lemn. Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta. Paste fericit!

 

Nespusa bucurie a Invierii Domnului sa se salasuiasca intru noi, iar Hristos Cel ce a biruit moartea sa reverse asupra noastra viata, sanatate, pace, belsug de bucurii duhovnicesti si intru toate buna sporire.

 

Pastele ramane cea mai importanta sarbatoare crestina, cea mai vasta atat in semnificatii cat si in obiceiuri. Traieste de Pasti, prin rugaciune, o adevarata sarbatoare.

 

Priveste cu credinta spre Golgota, spre cununa de spini, pune mana in ranile cuielor, opreste-te si asculta soapta lui Iisus: "Pentru tine am facut-o."

 

Sa-i multumim lui Hristos pentru darul vietii! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va apere de toate relele stiute si nestiute. Sa aveti parte de sanatate si de mult bine. Hristos a inviat!

 

Sarbatoarea Invierii revarsa speranta, intelegere si bucurie in lacasul fiecaruia dintre noi. Deschide-ti inima si paseste cu piosenie in acest cadru sacru. Paste fericit!

 

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii. Hristos a inviat!

 

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa, bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca. Un Paste Fericit!

 

Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca ziua Invierii.

 

Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Hristos a inviat!

 

Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre. Hristos a inviat!

 

Taina invierii ce nu am da sa o primim, Doar prin iertare si iubire o gasim, Un gand curat si luminat, afara clopotele bat, Hristos a inviat!


Articole asemanatoare relatate:
Articole asemanatoare mai noi:
Articole asemanatoare mai vechi:

Poezii pentru mama

Poezii pentru mama

Poezii pentru mama   O selecţie de poezii dedicate celei mai dragi fiinţe: mama.   Mamei   De dragul tău pământul De ghiocei e plin Şi vin cocori în zare Şi cerul e senin.  

Calculatorul si vederea

Calculatorul si vederea

Calculatorul si vederea  Astenopia Potrivit unor studii efectuate de specialisti 75% dintre persoanele care lucreaza zilnic la calculator au probleme cu vederea. Utilizarea indelungata a pc-ului poate duce la aparitia CVS...

Informatii despre apa de baut

Informatii despre apa de baut

Informatii despre apa de baut “Bautura cea mai buna este apa de izvor” zicea cineva intr-o carte de bun sfat. Si … pe drept cuvant, mare adevar.

Ciupercile

Ciupercile

Ciupercile Am putea spune despre ciuperci ca sunt plante, desi la ele nu putem deosebi nici radacina, nici frunze, nici flori. Mai exact, corpul intreg al ciupercii il vedem...

Praful cosmic si dinozaurii

Praful cosmic si dinozaurii

Praful cosmic si dinozaurii Asteroizii care se prabusesc si se sfarma pe Pamant sunt cauza cea mai des invocata pentru disparitia masiva a speciilor care a avut loc de cateva ori...